Dagens loppisfynd! 🙂

Brickan är till landet, noshörningen till trädjursamlingen, kakfatet till mässingsamlingen (och så har jag faktiskt letat efter ett kakfat!) och det virkade till nåt jag inte riktigt är säker på än…

Blev inget Ikea igår. Jag orkade inte, fredag eftermiddag med massor av folk och en son som bara vill åka rutschbana… Puh! Kanske nästa vecka, när ”allt” är gjort och sonen är hos dagmamman… För jag vill verkligen kolla tygerna och den där fönsterdekorationen och köpa några fler handtag till köket och lite annat.

Annars så borde vi väl ge oss ut på lite promenad nu. Sonen kollar lite ”tabbis”, men sen går vi ut och luftar oss en stund.

Det blev godis idag… Suck!

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

5 reaktioner till “”

 1. Ah, tack så mycket! Så fort jag känner att jag utan att må dåligt av det kan inhandla garnet och stickorna ska jag sätta igång. Är något av en väskfantast.

  Och jag ÄLSKAR sådana där kakfat med flera våningar. Ett sånt bara måste jag också ha, fast det får vänta tills jag har lite mer plats 😉

 2. Hmmm…

  Det är nog inte virkat. Jag tycker det ser ut som frivoliteter. Fast jag har ju bara bildskärmen att glo på.

 3. Snyggt kakfat! Jag älskar våningsfat. Vi fyndade faktiskt också på loppis igår och då tänkte jag på dig och alla dina fynd. För oss blev det åtta tekoppar med fat, gröna och skitsnygga för 30 kr! Vi blev grymt förälskade i ett bord också (och vi behöver ett nytt bord) men det var lite trasigt undertill så vi beslutade att åtminstone vänta lite.
  Det där IKEA-tyget Pernilla tror jag att jag ska spana lite på. Vi ska ha nya gardiner i vardagsrummet och det borde kanske passa bra.

 4. åh, vilka härliga loppisfynd. Det är frivoliteter, eller åtminstone kan det enligt ”bildskärmsbedömning” – hm konstigt ord – vara något annat.

  Var in på ”pysselsidan” och hittade den bedårande fuskollen till lillkillen. Vilken smart idé. En sådan måste jag bara göra till mina två små ”odjur”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: