Ingen vabruari än…

Mitten av februari!

Det känns stort att ha kommit ända hit redan. Imorgon ska vi fira en make som fyller 43 (på måndag) och äta semla så vi storknar.

Har ni koll på att det ju är jättelätt att mixa ihop egen mandelmassa? Lika delar mandelmjöl och florsocker och så äggvita som bindemedel. Lätt, gott och utan konstiga tillägg. That’s the way I like it!

20160213_134859_Richtone(HDR)

Ljuset hörrni! Det kommer!
Varje år blir jag lika glad och nöjd och sugen på frön och jord och kaffe utomhus… Och sen ser jag allt det dammiga och kladdiga här inne och blir rätt nöjd när kvällen sänker sig och allt blir lite suddigt igen.
I morgon tar jag av mig glasögonen om solen skiner, då ser jag som en kratta och missar allt det tråkiga. 🙂

20160213_134841_Richtone(HDR)

Har äntligen kommit på var en tavellist passar bäst. Japp, det tog lång tid, men nu har jag fattat grejen. Så nu letar jag lister på loppis, eftersom de vi hade sen förr gav vi iväg till loppis förra året… Nåja, det ordnar sig säkert, en list i taget.

Och klockan på väggen tickar på och dånar ut i hela huset varje hel och halv timme. Jag tycker det känns hemtrevligt med ljudet, måste vara för att jag är en tant!

20160213_134923_Richtone(HDR)

En annan väldigt bra sak jag tydligen börjat samla på (har bara två, så egentligen ingen samling än) är djurtavlor i metall. Det finns så mycket saker i koppar och mässing på loppisarna här och jag älskar det! På fönsterbrädan har jag samlat ihop lite bra krukliknande saker som är hemskt passande att ha blommor i.

20160213_170250_Richtone(HDR)

Och så ”Miss Fisher’s Murder Mysteries” på Netflix! En helt igenom mysig serie med en kickass kvinna som löser mord på tjugotalet i Australien. Fina miljöer och snygga kläder och hur många pärlfranslampor som helst!
Bäst just nu!

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: