Torsdagsnöje

image

Jag har gräddat pannkakor i en timme. Gjort smet för åtta personer. Attans om det inte ska bli några över så man kan göra fyllda pannkakor i ugn i morgon!

Annonser

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

3 reaktioner till “Torsdagsnöje”

  1. Hej kära du – har inte alls haft tid att titta in hit på länge, både pga stress i privatlivet (gah, jag blir galen på vissa personer just nu! men det var annat också) och en ”#¤% dator som inte har funkat som den skall på ett bra tag nu. Kära maken lovade mej att den nya datorn skulle komma för två veckor sen, men den syns liksom inte till… Tur att vi kan ses på Instagram och fb i alla fall! kram! 🙂 ja, och så försöker jag fördriva tiden till april o nästa outlander med att hitta nya tv-serier att bli galen i! The affair verkar lovande.

  2. Det är lugnt. Jag har rätt mycket offline nu. Kollar till dig på mobilen ibland. Försöker mest hålla mig frisk och pigg och utvilad. Sängen och promenader gäller för mig. 🙂 Ska kolla in ”The affair”… Sköt om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s