I min lilla vrå

1

Jag hann med lite hårfärgande idag, innan orken damp i botten. Men jag började dagen starkt med promenad och lite träning. Ryggen och nacken behöver det. De behöver också ett till besök hos naprapaten, vilket jag har på onsdag. Gutt!

Något jag ju faktiskt orkat trots nacken är att sticka. Helt plötsligt är det väldigt roligt igen! Kanske för att jag hittat några nya avsnitt av ”Doctor Who”? Tyvärr har jag bara ett kvar innan abstinensen sätter in igen.
Bara att leta upp något annat kul som gör att koftan blir klar till vårens ankomst.

Så väldigt lite februari kvar… Det är alltid lika skönt att bli av med den månaden. Innan barnen kom var det inget jag tänkte extra på, men nu… Nu är den jobbigast. För mycket mörker bakom oss och för mycket vårlängtande framför. Det är bara att stå ut!
Vi har haft tur som tokar även denna vinter (ta i trä!). Förkylningar har vi visst haft, men inte så vi behövt vara hemma så speciellt mycket. Vi fortsätter så tycker jag.
Inte för att vi kan andas ut än på någon månad, men det är lättare att stå ut med sjukdom när det är ljusare ute och chansen att se solen ökar.

Nästa helg, då ska jag plantera frön. Det lovar jag!

Annonser

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s