Jag blir snällare… Hoppas jag

Nytt snällt

I mina försök att bli snällare och snällare mot naturen, lite i taget, så har jag inhandlat lite ”snällare” saker från Crearome. Jag börjar lite lätt, med hudkräm, dundermjukgörare och schampo. Sprejbalsam kommer senare.

Jag har redan testat allt. Vad jag nästan gillar mest är att de luktar så gott. Bara litelite luktar de, men göttigött!
Schampot behöver nog lite mer testande, men bägge krämerna känns trevliga. Och för mig, som får väldigt torra händer i jobbet så har jag stora förhoppningar på dundermjukgöraren. 🙂

Jag planerar att i framtiden testa att göra eget schampo och cerat, de har startpaket att köpa på samma ställe. Och då kan man kanske hälla i lite örter och blommor från trädgården?
Japp, visst har jag ambitioner! Återstår att se hur jag klarar mig…

Annars så peppar jag inför lördagens arbetspass. Klockan 06.00 till 13.00.

Jag är peppad

Hooaaah!!

Förresten, på hemväg i morgon planerar jag att köpa mig en baddräkt. Håll tummarna för att den finns och att den passar, för det är den första fina jag sett på länge. Allt annat är svart, svart, svart och det vill jag inte ha!

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

3 reaktioner till “Jag blir snällare… Hoppas jag”

  1. Hej! Jag vill bara säga att jag tycker att din blogg är jättemysig 🙂 Ramlade in här via länk om baddräkten och blev glatt överraskad !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: