Glad ändå

Det är lite stökigt på jobbet. Och värre blir det. Stor ombyggnad på gång. Bland annat ska vi ”damer” få ett nytt, fräscht omklädningsrum. Yay!

image

Under tiden byter vi om i ett provisoriskt bygge, men jag är glad ändå.

Och nu ska det bli fiskpinnar och potatismos. Alla gillar. Sonen tycker dock att köpemos är godast… Men idag får han nöja sig med hemgjort. 🙂

Annonser

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

3 reaktioner till “Glad ändå”

  1. Skönt med nytt. Då står man ut med stök ett tag.
    Och vad är det med barn och köpemos?!? Här hemma är det högst på listan och gör jag eget får jag pressa potatis i vitlökspress innan jag stompar. (Nä, det gör jag inte.) ”Nåde det mos som har plumpar i sig”, som dottern säger.

  2. Jag va likadan när jag va liten, ville ha pulvermos men mamma envisades med eget, min kusin däremot blev överlycklig över hemmagjort mos, man vill alltid ha det som man inte får. För mig va pulvermos spännande eftersom vi aldrig fick det och för henne var hemmamos lyxigt eftersom hennes pappa bara hann göra pulvermos efter jobbet.

    Nu när jag är vuxen föredrar jag hemmagjort mos eftersom sambon serverar pulvermos till förbannelse. Tyvärr är mina händer allergiska mot potatisskal så blir inte så ofta man får hemmamos, e ju lite halvbökigt att ta fram skalmaskinen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s