Bättring och mörker

Äntligen känns det bättre!!
Jag jobbade igår, men hela dagen gick jag och kände att jag borde vilat istället. Men nu så, nu jädrar! Det måste ha gjort susen med allt gurglande med saltvatten jag gjorde igår kväll, halsen är hundra gånger bättre och jag har inte haft huvudvärk ett endaste dugg. Gott så!

Idag var dotter och jag på mataffären och stod i kassakön och väntade när strömmen gick. Tydligen i hela staden! Lite läskigt sånt där, när man plötsligt upptäcker hur sårbart allt är.
Och oj, vad en del köande personer blev upprörda! Trots att personalen gjorde sitt allra bästa (och till och med delade ut godis) och fixade två fungerande kassor, så fanns det såklart såna som fick lov att klaga på det ena och det andra med arga röster. Men då är det ju bättre att bara ta ett djupt andetag och försöka hitta ljuspunkterna i tillvaron. Själv njöt jag av den ovanliga tystnaden. Den är så total när man inte har nåt elektriskt som låter…

Annars så byggs det mycket med legot här nu. Jag lyckades ju sortera allt häromdagen (Jag gör aaaaldrig om det!), så nu byggs det rymdskepp för fullt.

Nu ska jag bara komma på nåt kul att göra en stund… Jag är alldeles utan!

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: