Lite list

Idag blev det lite nylistat i köket.

Innan vi satte dit listerna såg det ut som si:

Före

Och sen efteråt såg det ut som så:

Efter

Bättre och bättre blir det, lite i taget.

Och nu väntar jag på luckorna. Och de håller jag fortfarande på med på jobbet. Tar bort den gamla färgen. Jag hade önskat (verkligen!!) att det bara varit att slipa lite och måla nytt, men inte en chans. Lager på lager med färg sen fyrtiotalet har gjort det omöjligt. Den gamla färgen bara kladdar ihop om man slipar på den, och som alla vet (Det gör ni väl?) är underlaget superduperviktigt för att få ett bra slutresultat. Alltså tar jag bort den gamla färgen. Och alltså tar det tid…

Men jag är på sista luckan nu… Ta i trä!! Sen är det bara grundmålning och toppmålning i grönt. Sen får de komma hem! Ska bli gött!

Jag har också tapetproblem. Har sett en fin tapet i fönstret på färgbutiken, men inte kommit dit för att kolla närmre. Men om den är så fin som den ser ut och färgerna stämmer, då får det bli den. Banne mig!

Det var det om köket det.

P.S. Hittade en bild på tapeten jag sett. Men man kan ju inte lita på färgerna på nätet så jag måste se den på riktigt innan jag bestämmer mig.

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

2 reaktioner till “Lite list”

  1. Kakel är det. Marrockanskt betongkakel. Så mycket tjockare än det vanliga. Men finare! Och ska man titta på det de närmaste fyrtio åren eller så, så vill jag hellre ha det fint. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: