Babbel

Det var tusan vad tiden bara går och går. Jag har tänkt uppdatera flera gånger, men kvällarna är alldeles för korta nuförtiden. Jag ber om ursäkt om det är någon där ute som väntat sig något läsbart.

Antar att jag bara skulle kunna skriva, för skrivandets egen skull. Gudarna vet att jag behöver träna med orden. Men vem vill läsa babbel? Nån? Nä, tänkte väl det…
Men det blir nog babbel ändå.

Alltså. Det är inne med ”springande” nu va? Jag har liksom lyckats fatta det. Fast jag fattar inte varför? Men det är ju för att jag är så obotligt lat. Och har dåliga knän. Och tusen andra ursäkter. Mest tycker jag det är tråkigt att springa. Önskar dock att jag vore bättre på promenader. För såna gillar jag!

Imorgon ska jag träffa läkare om magen. Nog för att jag tror det blir IBS till slut, men det känns ju i alla fall bättre att få någon slags bekräftelse.
Väldigt flashig sjukdom va? Känner mig otroligt glamorös. 🙂

Annars så tycker jag det är skönt att det är lite mer höst nu. Men tråkigt att det är så mörkt ute på morgonen. Min morgon startar ca 4.30 så det kanske inte är så konstigt. Men ändå!

Jösses… Klockan är kvart i åtta och jag funderar på om det nog kanske är dags att lägga sig. Eller i alla fall duscha. Fast på rent jäkelskap så ska jag nog surfa runt en stund till. Det är ju som vanligt inte så mycket kul att se på tv. SVT-Play kanske? Och en virkad ruta…

Ha det gött!

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

3 reaktioner till “Babbel”

  1. Prova Iberogast från apoteket! Ett naturläkemedel. Dyrt, men görbra. Det enda som nånsin lindrat min IBS-mage. Och ta det vackert med fibrer, många magar klarar inte det. / Maria

  2. Jo, nåt läsbart om magen ville jag nog läsa… Och svar kom. Tänk, genast fick du en kommentar som kanske kan vara till din hjälp. (Anonym/Maria) Jag hoppas det, att du blir hjälpt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: