Tre veckor

Ovanfrån

Tre veckor och en dag gammal.

En tjej som sover mest av alla i hela världen. Jodå, jag lovar!
Igår till exempel, då sov hon middag från ett på eftermiddagen till sju på kvällen. Och då hade hon sovit gott natten innan och dessutom sovit lite till och från på förmiddagen också. Och sen var hon trött igen på kvällen och somnade vid halv elva utan problem.

Vi är lite… förvirrade. Sonen var ju precis tvärtom på nåt vis. Han ville helst inte sova alls, vi fick kämpa en hel del för att han skulle somna om kvällarna, och sov han middag i två timmar så tyckte jag att det var länge… Så att ha en liten tjej som helst av allt bara vill sova och äta känns lite mysko. Men ändå trevligt, missförstå mig inte. 😉

Annars så börjar hon bli väldigt medveten om oss när hon väl är vaken.

Stora blå

Inget leende än, men det är på gång alldeles snart!

Äta är också en favorit. Vilket är bra för min figur! Nu har jag gått ner sexton kilo sen förlossningen, inte så många kvar längre…
Nåja, hon äter ordentligt och sen spyr hon rätt mycket, där är hon minsann väldigt lik brorsan. Matglad och spybenägen. Vi luktar inte gott nuförtiden… Nåja, det är vi ju vana vid sen sonens dagar. Och det går snart över.

Hon är lik sin bror. Och sin farmor. Och ibland tycker jag hon är lik sin morfar. I profil är hon lik sin pappa. Precis som sin bror har hon ärvt mina lilltår, men jag har inte sett nåt mer som är mitt… Än.

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

6 reaktioner till “Tre veckor”

  1. Vilka fina bilder 🙂 Va härligt att hon sover så mycket, även om det är härligt när de är vakna så är det alltid skönt att få tid till annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: