Må bra

Bara som en liten påminnelse… till mig själv.

Sånt som får mig att må bra:

* Fotmassage – och det går lika bra när jag gör den själv. Numera gör jag det nästan varje dag, det behövs när jag står och går hela dagarna.

* Dricka ingefäraté – ”hembryggt” av ingefärarot och hett vatten. Vet inte om det är inbillning eller inte, men jag känner mig alltid piggare när jag dricker det. Som om förkylningsbasiluskerna inte vill veta av mig… Dessutom är det ganska gott!

* A-kräm – kan inte leva utan! Den tog bort min hemska eksem en gång i tiden och numera får den vara min nattkräm, handkräm, lite-allt-möjligtkräm och dessutom sonens röd-i-rumpankräm vid behov.

* Garn – färgerna, känslan, löftet om stickade stordåd… Garn är bäst!

Hösthopp april18

Lådor i farten Kryper i det gröna

* Sonen – en förebild när det kommer till livsglädje. Han vaknar om mornarna och ler direkt när han ser oss, en ny dag! Han spritter av energi, skutt, bus, skratt och kramar… Allt ska undersökas, lekas med, pratas med och om, samlas på och funderas över… Och alltid, alltid är han villig att ge och få en kram och en puss! 🙂

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

2 reaktioner till “Må bra”

  1. Den där listan lät fantastisk … mmm, ingefärsthé, massage – i alla former-, A-kräm låter ju intressant … och så garn/stickning … och så inte minst glada barn – ljuvligt! Vilka härliga bilder förresten!

  2. Mmm… det är bra att göra må bra listor. Ska fundera över en själv och komma till skott och faktiskt genomföra en bara för MIN skull.

    Sån’t är viktigt! Ha det så skönt i helgen, å så hoppas jag ni ska till Nergårn för jag gillar så att läsa om det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: