Och nu är glada julen slut, slut, slut… Hmmm?
Nja, inte riktigt. Det är ju ett tag kvar till tjugondag knut. Men det stora juliga är ju över och det var skönt och trevligt. 🙂 Vi fick fina klappar och hade en liten glad unge som dansade och busade och roade oss så mycket han orkade. Dessutom fick han en massa klappar som han faktiskt verkar tycka är jättekul. Så då är jag nöjd.

Han var så stolt när han fick hjälpa till att klä granen hos farmor och farfar. Och han har varit jätteduktig på att inte pilla på granarna, utan bara titta och beundra. Han pillar gärna, men förstår när saker är ”ajaj”. 🙂

Min lille gosegubbe!

Vår bil gick sönder på julafton. Nåt med det elektriska… Ibland funkade allt som det skulle, ibland försvann det ”power” och vindrutetorkarna gick i slowmotion, bensinmätaren droppade, lyset var inte lika starkt… Och eftersom vi snart ska åka lite långt, så är bilen inlämnad på lagning. Vi sov över hos svärfolket, trots att vi inte hade planerat det. Men det gick bra, efter att vi köpt oss nya tandborstar. 🙂
Inatt snöade det och det fortsätter lite lagom idag. Vi ska iväg och köpa lite mat, så fort ungen sovit middag. Kanske man hinner kolla lite på rean också… Inte för att vi behöver nåt speciellt, men det är ju alltid kul att titta.

Författare: effy

Det handlar mest om stickning, om garn, om pyssel... Jag behöver ett ställe för mina stickiga funderingar och trassliga tankar. Jag samlar alla de sorters pyssel jag pysslar med, och ibland lite andra tankar också... Om jag har några! ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: